Asennusliike Lahtinen Oy
Lehtikatu 15
33340 Tampere
Puh. (03) 347 6500
Fax. (03) 347 6550
al-lahtinen@al-lahtinen.com
www.al-lahtinen.com
 

Yritys

Asennusliike Lahtinen Oy:n erikoisosaamista on polttonestejakeluasemien rakentaminen. Yritys on toiminut vuodesta 1978 lähtien. Yhtiössä on henkilökuntaa (28.02.14) keskimäärin 34 henkeä ja veroton liikevaihto on 6,6 milj. euroa. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Tampereella, josta on helppo suuntautua eri puolille Suomea.Yrityksen toimintaperiaatteena on aina ollut korkea laatu, ammattitaito ja luotettavuus:

- Yhtiö on sitoutunut noudattamaan kaikessa liiketoiminnassaan LYT-toimintapolitiikkaa; LAATU, YMPÄRISTÖ JA TURVALLISUUS. Työntekijöiden ja työmaiden turvallisuus on varmistettu mm. siten, että jokaisella työntekijällä on voimassaoleva työturvallisuuskortti.

- Henkilökunta on hyvin perehtynyt suomalaiseen huoltoasemastandardiin. Vuosien varrella on valikoitunut myös luotettava aliurakoitsijaverkosto eri puolille Suomea. Alan suuntauksia sekä työmenetelmien että tarvikkeiden kehittymistä seurataan jatkuvasti. Asiakkaat saavat myös neuvoja järkevien ratkaisujen löytymiseksi rakennushankkeen toteuttamisessa.Asiakaskuntaan kuuluvat kaikki Suomessa toimivat öljy-yhtiöt. Perinteisten rakennustöiden rinnalla tehdään maaperän puhdistustöitä, joita ympäristönsuojelun vaatimuksesta suoritetaan vanhoilla huoltoasematonteilla eri puolilla Suomea.Y-tunnus 2480018-4 ( YTJ )
VAT FI24800184

 

Katso ajo-ohje